Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul Postei Romana in maxim 12 zile de la data validarii comenzii in functie de termenele de livrare oferite de catre SC IL BIRICHINO MODA SRL, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. SC IL BIRICHINO MODA SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica zi. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00-17.00

Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 165 RON

- 13 RON pentru comenzile sub 165 RON (pret valabil cu livrare prin Curier Rapid NemoExpress)

Tarifele de mai sus se aplica pentru colete cu greutate intre 0.500 – 4 kg.. In cazul unui colet peste 4 kg, vom contacta clientul in vederea discutarii variantelor de livrare.

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii SC IL BIRICHINO MODA SRL si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.ilbirichino.eu

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC IL BIRICHINO MODA SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC IL BIRICHINO MODA SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de 165 lei, SC IL BIRICHINO MODA SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC IL BIRICHINO MODA SRL de la acest client.