Ce este Il Birichino?

Ideea de familie e foarte importanta pentru noi, si de aici am pornit. Produsele noastre facute cu dragoste si dedicare va vor acompania de a lungul zilei, garantand copiilor vostri o copilarie senina si linistita.

Vrem sa fim alaturi de voi pe parcurs cresterii si dezvoltarii copiilor vostri, oferind solutii sigure prin materiale ecologice, biodegradabile si lucrate de mana, din fire fabricate special pentru copii, fire impletite cu alte fire cu mult mai speciale: firele dragostei noastre.

Nu exista emotie mai mare decat emotia primelor priviri, primelor ganguriri sau strangeri in brate. Fericirea noastra consta in a ne vedea copiii razand, jucandu-se, distrandu-se la maxim, si ne sunt inca si mai dragi cand ii surprindem cum fac pe smecherii in inocenta lor care ne topeste sufletul cu bucurie.

Fragili dar puternici in acelasi timp, sunt ancora noastra, sunt coloana care ne ajuta sa stam in picioare, sa ne mentinem echilibrul, bucuria de a trai care ne face sa devenim noi insine copii.

Ii iubim pentru ca ei sunt sufletul nostru si cu fiecare bataie a inimioarei lor ne simtim parinti speciali, mai mult decat umani, ne simtim super-eroi.

cms-img

Tocmai pentru ca in fiecare zi ne dau tot ce au mai bun, vrem sa le returnam favoarea, dand si noi, la randul nostru, maximum din noi. Din acest motiv, am selectionat produse de calitate, eco-prietenoase, lucrate manual si cu un design unic. 

Ne dorim ca solutiile gasite de Il Birichino sa contribuie la a va face viata de familie inca si mai originala, plina de dragoste si afectiune, de zambete si bucurie!